Bolaget ska bedriva cateringverksamhet, mat- och dryckesprovningar, utbildningar, evenemang, konsulttjänster inom det gastronomiska, författande av artiklar, böcker, blogginlägg, recensioner mm rörande mat, dryck och hotell. Formgivning av serveringsartiklar, reseledartjänster för mat och uppleveseresor samt handel med värdepapper.
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 3 222 | 3 263 | 2 618 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 297 | 764 | 858 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 299 | 848 | 832 |
Årets resultat (tkr) | 163 | 676 | 476 |
Summa tillgångar (tkr) | 2 212 | 2 674 | 1 450 |
Antal anställda | 2 | 2 | 1 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 3 222 | 3 263 | 2 618 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 297 | 764 | 858 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 299 | 848 | 832 |
Årets resultat (tkr) | 163 | 676 | 476 |
TILLGÅNGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 1 049 | 1 084 | 17 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 1 164 | 1 590 | 1 433 |
Tillgångar (tkr) | 2 212 | 2 674 | 1 450 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 1 772 | 1 634 | 958 |
Obeskattade reserver (tkr) | 283 | 283 | 283 |
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 157 | 757 | 209 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 2 212 | 2 674 | 1 450 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 2 | 2 | 1 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 611 | 1 632 | 2 618 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 9.2% | 23.4% | 32.8% |
Soliditet | 89.3% | 68.7% | 80.1% |
Kassalikviditet | 393.6% | 135.3% | 685.6% |
Bolaget ska bedriva cateringverksamhet, mat- och dryckesprovningar, utbildningar, evenemang, konsulttjänster inom det gastronomiska, författande av artiklar, böcker, blogginlägg, recensioner mm rörande mat, dryck och hotell. Formgivning av serveringsartiklar, reseledartjänster för mat och uppleveseresor samt handel med värdepapper.